Categorieën

glas (0)
kristal (0)
aardewerk (0)
porselein (0)
koper (0)
verchroomd (0)
verzilverd (0)
sieraden (0)
ijzer (0)
brons (0)
tin (0)
kant (0)
kleden (0)
hout (0)
lampen (0)
spiegels (0)
klein meubilair (0)
boeken (0)
prenten (0)
religieuze kunst (0)
verre oosten (0)
midden oosten (0)
afrika (0)
diversen (0)
shine (0)
Winkelwagentje: 0 producten
Privacy policy

Aan 't Huys slaat in bepaalde gevallen gegevens op, maar zal deze altijd zorgvuldig behandelen.

Gebruik gegevens

Wanneer Welke gegevens Reden
Bestellen Naam, E-mail, adresgegevens Voor de uitvoer van uw bestelling en om u op de hoogte te houden van het verloop hiervan.
Bestellen Naam, E-mail, adresgegevens Voor de uitvoer van uw bestelling en om u op de hoogte te houden van het verloop hiervan.
Registreren Naam, E-mail, adresgegevens Wanneer u er voor kiest om te registreren, kunt u met behulp van uw E-mail adres en een wachtwoord inloggen waardoor u bij een volgende bestelling uw persoonsgegevens niet opnieuw hoeft in te vullen. Ook kunt u de voortgang van uw bestellingen nabekijken op de website.
Informeren Naam, E-mail, adresgegevens Om u te informeren over de ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Wanneer u hier geen informatie over wilt ontvangen kunt u zichzelf uitschrijven.
Gebruik website Anoniem:
IP, browser informatie, pagina bezoek
Het gebruik van de website wordt door Google Analytics geregistreerd. Deze gegevens helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Gegevens worden niet aan derden gegeven

Aan ’t Huys zal uw persoongelijke informatie nooit verkopen aan derden en deze gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling (bijv. PostNL).

Geen Cookies

Cookies (informatie die door uw browser wordt opgeslagen op uw computer) worden niet gebruikt op deze website.

Gegevens wijzigen

Wanneer u een profiel heeft aangemaakt bij Aan ’t Huys kunt u altijd de opgegeven gegevens wijzigen door in te loggen op de website. Op verzoek zal Aan ’t Huys uw gegevens verwijderen uit het bestand. Dit kunt u doen door met ons contact op te nemen.

Vragen

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy policy van Aan ’t Huys, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

Wijzigingen

Wij behouden het recht onze Privacy Policy aan te passen. Op deze pagina staat altijd de meest recente informatie.